sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 15 GÜN ÝÇÝNDE AYNI AÝLEDEN 4 KÝÞÝ KORONA KURBANI

  •  30 Kasým 2020 Pazartesi 09:24

Mersin’in Tarsus ilçesinde 15 gün içinde korona virüs (Covid-19) nedeniyle ayný aileden ölen 4’nci kiþi de gözyaþlarý arasýnda topraða verildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 15 gün içinde korona virüs (Covid-19) nedeniyle ayný aileden ölen 4'nci kiþi de gözyaþlarý arasýnda topraða verildi.

 

Edinilen bilgiye göre, ilçede emlakçýlýk yapan Murat Karabulut, bir süre önce rahatsýzlanarak hastaneye kaldýrýldý. Korona virüs testi pozitif çýkan Karabulut, tedavi altýna alýndýðý Tarsus Devlet Hastanesi'nde 14 Kasým'da hayatýný kaybetti. Oðlunu kaybetmenin acýsýný yaþayan anne Fadime Karabulut da Covid-19 semptomlarý gösterince hastaneye kaldýrýldý. Testleri pozitif çýkan anne Karabulut, 16 Kasým'da yaþamýný yitirdi. Covid-19 nedeniyle iki ferdini kaybeden Karabulut ailesinden bir üzücü haber daha geldi. Covid-19 testleri pozitif çýkarak Mersin Þehir Hastanesinde tedavi altýna alýnan abla Selda Karabulut da 24 Kasým'da hayatýný kaybetti. Murat Karabulut'un daha önce korona testi pozitif çýkan ancak koronayý atlatan 7 aylýk hamile eþi Buket Karabulut (32) ise 25 Kasým'da rahatsýzlanarak özel bir hastaneye kaldýrýldý. Burada yapýlan müdahalelere raðmen anne karnýndaki 7 aylýk erkek bebek hayatýný kaybetti. Son olarak Murat Karabulut'un diðer ablasý da koronaya yakalandý. Kaldýrýldýðý hastanede tedavi gören Mersin Büyükþehir Belediyesi MESKÝ personeli Þehriban Karabulut Bircan ailenin son ferdi olarak hayatýný kaybetti. Þehriban Karabulut'un cenazesi, Tarsus Þehir Mezarlýðý'nda düzenlenen törenle topraða verildi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.