sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝÞ ADAMI KIRBIYIK, TARSUS ÝDMAN YURDU TARAFTARLARIYLA BULUÞTU

  •  30 Kasým 2020 Pazartesi 09:22

Kýrbýyýk Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Þahin Kýrbýyýk, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesinde Tarsus Ýdman Yurdu taraftarlarýyla buluþtu.

Kýrbýyýk Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Þahin Kýrbýyýk, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus Ýdman Yurdu taraftarlarýyla buluþtu.

 

Otoban giþelerinde Tarsus Ýdman Yurdu taraftarlarý tarafýndan davul zurnayla ve kurban kesilerek karþýlanan iþ adamý Þahin Kýrbýyýk, ilçeye konvoy yaparak girdi. Tarsus Ýdman Yurdu Taraftarlar Derneði'ni ziyaret eden iþ adamý Þahin Kýrbýyýk, burada taraftarlarýn sorunlarýný dinledi.

 

Keyifli geçen buluþmada konuþan Þahin Kýrbýyýk, memleketinde olmaktan ve coþkulu karþýlanmaktan dolayý gurur duyduðunu söyledi. Kýrbýyýk, “Doðduðum, büyüdüðüm þehrimde olmaktan son derece mutluyum. Bana yapýlan karþýlamam için Tarsus Ýdman Yurdu taraftarlarýna teþekkür ederim. Tarsus'u hiçbir zaman unutmadým ve unutmayacaðým. Bir Tarsuslu olarak Tarsus Ýdman Yurdumuza her zaman destek vereceðim. Tarsus Ýdman Yurdu'nun hak ettiði yere gelmesi için elimden geleni yapacaðým. Daha çok kentimi ziyaret edeceðim. Bu günü siz deðerli taraftarlarýmýzla birlikte olmaktan son derece mutluyum” dedi.

 

Tarsus Ýdman Yurdu Taraftarlar Derneði Baþkaný Özer Alp ise ortak payda Tarsus Ýdman Yurdu olduðunu, Þahin Kýrbýyýk'a yapmýþ olduðu destek için teþekkür etti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.