sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA CUMHURÝYET DOÐA YÜRÜYÜÞÜ

  •  27 Ekim 2020 Salý 10:20

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, cumhuriyetin ilan ediliþinin 97’nci yýlý dolayýsýyla "Milli Mücadeleden Bugüne Cumhuriyet Doða Yürüyüþü" düzenledi

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, cumhuriyetin ilan ediliþinin 97'nci yýlý dolayýsýyla "Milli Mücadeleden Bugüne Cumhuriyet Doða Yürüyüþü" düzenledi. Arslanköy'den Yüksekoluk Mahallesine düzenlenen yürüyüþe, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ile vatandaþlar katýldý.

Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz, Mersin'de Kuvayi Milliyenin baþladýðý yer olan ve Kurtuluþ Savaþýnda destan yazan Arslanköy yaylasýnda buluþtuðu hemþehrileriyle birlikte Yüksekoluk Mahallesine kadar 10 kilometrelik parkurda yürüdü. Yürüyüþ için Toroslar Belediyesi tarafýndan ilçe merkezinde üç noktadan servis kaldýrýldý. Yürüyüþe, MHP Mersin Milletvekili Baki Þimþek, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarý da katýldý.

Baþkan Yýlmaz, Arslanköy'de çevre temizliði yaptý

Baþkan Yýlmaz, yürüyüþ öncesi gelecek nesillere daha iyi bir çevre býrakmak amacýyla Arslanköy Dayanýþma ve Kültür Derneði ile birlikte Arslanköy Mahallesinde çevre temizliði yaptý. Arslanköy Mahalle Muhtarý Erdal Cengiz'in de eþlik ettiði çevre temizliðine mahalle sakinleri de alkýþlarýyla destek verdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.