sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Tarhan ve Bozdoðan, Gültak ile buluþtu

  •  26 Þubat 2020 Çarþamba 16:36

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan ve Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, ilçe belediye baþkanlarýný ziyaretleri kapsamýnda Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak ile buluþtu. Buluþmada, üç baþkan da birlik ve beraberlik mesajlarý verirken, Mersin’in ve ilçelerin yaþadýðý sorunlarýn çözümü için her zaman bir arada olacaklarýnýn altýný çizdiler.

Mezitli Belediye Baþkaný Tarhan ile Tarsus Belediye Baþkaný Bozdoðan, Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak’ý makamýnda ziyaret etti. Ziyaretleri dolayýsýyla Tarhan ve Bozdoðan’a teþekkür eden Gültak, il baþkanlýðý yaptýðý 2004’lü yýllarda, kentin sorunlarýnýn çözümü için belediye baþkanlarý ile görüþtüðünü hatýrlatarak, birlik ve beraberliðin önemine dikkat çekti. Baþkan Gültak, “Demokrasinin vazgeçilmezi sandýktýr. Demokrasinin ana unsuru da milletimizdir. Milletimizi çok önemsiyoruz. Seçimler bitti, rozetlerimizi çýkardýk. Ýktidarý temsil eden bir belediye baþkaný olarak, Bakanýmýz Lütfi Elvan ve milletvekillerimizle birlikte tüm belediyelerimizin yanýnda yer almaya, þehrimizin kalkýnmasý için her türlü desteði vermeye çalýþýyoruz” dedi.

“Belediye baþkanlarýnýn önünün týkanmasýný doðru bulmuyorum”
Gültak, Mersin’in özellikle barýþa, sevgiye, birlikteliðe ve beraber yürümeye ihtiyacý olduðunu kaydederek, “Biz, tüm belediye baþkanlarýmýzla birlikte bu dönemi daha güzel ve verimli görüyorum. Mersin’de bu dönem farklý bir rüzgar esiyor. Bunun izlerini Büyükþehir’de görüyor ve önemsiyoruz. Þehrimizin hizmetlere acil ihtiyacý var. Bunun için de seçilmiþ belediye baþkanlarýnýn önünün týkanmasýný doðru bulmuyorum. Ýlk günden beri de böyle bir çizgi ortaya koydum ve bu çizgimi de devam ettireceðim. En önemli amacýmýz; milletimizin, halkýmýzýn, sorunlarýný çözmektir. Ýnþallah bu dönem Mersin’de oluþan bu havadan tüm halkýmýz faydalanacaktýr” diye konuþtu.

“Belediye baþkanlarýnýn birlikteliði, halka moral ve güç veriyor”
Mersinlilerin beklentisinin de tüm belediye baþkanlarýnýn kent yararýna birlik halinde hareket etmek olduðunu ifade eden Baþkan Tarhan da “Belediye baþkanlarýnýn siyasi düþünceleri ne olursa olsun, sürekli irtibat halinde ve görüþ alýþveriþi içinde olmalarý gerektiðine her zaman inanýyorum. Aslýnda halk da kentli de bunu bekliyor. Belediye baþkanlarýnýn yan yana duruþu, onlara da moral ve psikolojik olarak güç veriyor. Ýþte bu gücü bizim vermemiz gerekir. Bundan hareketle baþkanlarýmýzý ziyaret ediyoruz. Bugün de umre dönüþü Gültak Baþkanýmýzý ziyaret ettik. Bu birlikteliðin geniþlemesini istiyoruz. Mutlaka bir araya gelmemiz gerekiyor. Gerçekten her partiden insanýmýzýn buna susamýþlýðý var” þeklinde konuþtu.

“Halk, siyasetin her zaman üstündedir”
Baþkan Bozdoðan ise “Anlamak, anlaþýlýr olmaktýr. Bizim burada farklý siyasi partilerden de olsa belediye baþkanlarýnýn bir araya gelmesi, aslýnda paylaþma ve dayanýþmanýn en büyük göstergesi. Unutmamak gerekir ki, halk siyasetin her zaman üzerindedir. Siyasetin üzerinde olan halka da eþit hizmet verilebilmesi için birbirimizden alacaðýmýz çok þey var. Bunlar belki de öðreti olarak, belki de yapýlanlarýn kendi kentlerimizde ve kentlerimizin geleceði açýsýndan önem arz edeceði için böyle birliktelikleri önemsiyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.