sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"ANNE BENÝ BÝR ÞEY ISIRDI" DÝYEN 5 YAÞINDAKÝ ÇOCUK HASTANEDE CAN VERDÝ

  •  18 Mayýs 2024 Cumartesi 10:55

Osmaniye’de evinin bahçesinde oyun oynadýðý sýrada annesine kendisini bir þeyin ýsýrdýðýný söyleyen 5 yaþýndaki çocuða, kaldýrýldýðý saðlýk ocaðýnda zehirli bir böceðin ýsýrdýðý tanýsý konuldu, daha sonra hastaneye sevk edilen çocuk tahlilleri temiz çýkýnca taburcu edildi. Tekrar rahatsýzlanan çocuk, hastanede hayatýný kaybetti. Talihsiz çocuðun ölüm nedenini, gelecek olan otopsi sonucu belirleyecek.

Osmaniye'de evinin bahçesinde oyun oynadýðý sýrada annesine kendisini bir þeyin ýsýrdýðýný söyleyen 5 yaþýndaki çocuða, kaldýrýldýðý saðlýk ocaðýnda zehirli bir böceðin ýsýrdýðý tanýsý konuldu, daha sonra hastaneye sevk edilen çocuk tahlilleri temiz çýkýnca taburcu edildi. Tekrar rahatsýzlanan çocuk, hastanede hayatýný kaybetti. Talihsiz çocuðun ölüm nedenini, gelecek olan otopsi sonucu belirleyecek.

 

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde evinin bahçesinde oyun oynadýðý esnada annesine kendisini bir þey ýsýrdýðýný söyleyen 5 yaþýndaki çocuk, kaldýrýldýðý hastanede hayatýný kaybetti.

 

Düziçi ilçesi Böcekli beldesinde evinin balkonunda oynayan Gökçe Erva Kýnay (5), annesine ayaðýný bir þeyin ýsýrdýðýný söyledi. Küçük çocuk ailesi tarafýndan mahalledeki saðlýk ocaðýna götürüldü, muayenede Gökçe'yi ayaðýndan zehirli bir böceðin ýsýrdýðý tanýsý konuldu. Ancak çocuðu hangi tür böceðin ýsýrdýðý belirlenemedi.

 

5 yaþýndaki çocuk, Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. Burada tedavisine baþlanýlan çocuk tahlillerinin temiz çýkmasý sonrasý taburcu edildi.

 

Gece saatlerinde tekrar rahatsýzlanan çocuk ailesi tarafýndan Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý buradaki ilk müdahalenin ardýndan küçük kýz, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gökçe Erva Kýnay isimli çocuk burada hayatýný kaybetti.

 

Küçük çocuðun ölüm nedeni otopsi sonucunun ardýndan belirlenecek. Küçük çocuðun cenazesi Böcekli beldesi Demirciler Mahallesinde bulunan aile mezarlýðýna defnedildi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.