sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KARA PARA OPERASYONU: 8 GÖZALTI

  •  18 Mayýs 2024 Cumartesi 10:52

Mersin polisinin kara para aklama suçuna yönelik özel harekat destekli düzenlediði operasyonda 8 þüpheli yakalandý, 4 daire ile lüks otomobillerin de içinde olduðu 12 araca el konuldu.

Alýnan bilgiye göre, Ýl Emniyet Müdürlüðü KOM Þubesi ekipleri kara para aklama suçuna yönelik çalýþma yaptý. Polisin çalýþmasýnda nitelikli dolandýrýcýlýk ile banka ve kredi kartlarýnýn kötüye kullanýlmasý suçlarýndan elde edilen gelirle üçüncü kiþilerin adlarýna taþýnýr ve taþýnmaz mal alarak kara paranýn serbest piyasa ekonomisine kazandýrýldýðý belirlendi. Bunun üzerine 12 adresi tespit eden polis, özel harekat timleri ve dron destekli operasyon gerçekleþtirdi. Operasyonda 8 þüpheli gözaltýna alýndý. Adreslerde yapýlan aramada ise 2 adet ruhsatsýz tabanca, çok sayýda fiþek, baþkalarýna ait tapu senetleri ve banka hesap dökümleri ele geçirildi.

 

Operasyon kapsamýnda kara para ile alýndýðý belirlenen 4 daire ve aralarýnda Porsche ve Audi gibi lüks markalarýn otomobillerinin bulunduðu 12 araca el konuldu. El konulan araçlarýn emniyete çekilmeye baþlandýðý, dairelerle ilgili de gerekli yasal iþlemlerin yapýldýðý belirtildi.

 

Gözaltýna alýnan 8 þüpheli ifadesi için emniyete götürülürken, operasyon çerçevesinde 2 þüphelinin de arandýðý öðrenildi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.