sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KUMPAS ÝDDÝALARINA ÝLK YORUM! CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN: KUKLAYI DA KUKLACIYI DA ÝYÝ BÝLÝYORUZ

  •  15 Mayýs 2024 Çarþamba 18:04

Kumpas iddialarý sonrasý gözlerin çevrildiði Cumhurbaþkaný Erdoðan, AK Parti Grup Toplantýsý’nda açýklamalarda bulundu. Erdoðan konuþmasýnda "FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapý Ruhunu baltalamak isteyenler boþ durmuyor. Kuklayý da kuklacýyý da oyunu kimin yazdýðýný da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleþirse çirkinleþsinler biz o tuzaða düþmeyeceðiz" dedi.

Cumhurbaþkaný ve AK Parti Genel Baþkaný Recep Tayyip Erdoðan, AK Parti grup toplantýsýnda kumpas iddialarýyla ilgili çarpýcý deðerlendirmelerde bulundu.

 

Konuþmasýnda dikkat çeken mesajlar veren Erdoðan, "Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi tüm boyutlarýyla takip ediyoruz. Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dýþýna çýkan, marazý olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabýný soruyoruz. Ülke ve millete karþý vazifesini yapmamasýnýn hiçbir bahanesi olamaz. FETÖ'ye diyet borcunu ödemek için Yenikapý Ruhunu baltalamak isteyenler boþ durmuyor. Kuklayý da kuklacýyý da oyunu kimin yazdýðýný da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleþirse çirkinleþsinler biz o tuzaða düþmeyeceðiz. Biz kucaklayýcý ve kuþatýcý olacaðýz" dedi.

 

Erdoðan'ýn konuþmasýndan satýrbaþlarý;

"Aþkýnýz sevdanýz ve vefanýz için her birinize ayrý ayrý teþekkür ediyorum. Dün geniþletilmiþ Ýl toplantýmýzý heyecan dolu bir atmosferde icra ettik. Teþkilatýmýzýn kararlýlýðý ve heyecaný karþýsýnda büyük bir gurur duydum. Bizi örselemeye çalýþanlara inat Yolumuza pekleþe pekleþe devam ediyoruz.

 

Partimizin kuruluþundan itibaren daima ortak akýlla hareket ettik. Bunu güçlendirerek sürdüreceðiz. Son bir yýlýmýza damga vuran seçimler dolayýsýyla istiþare kamplarýmýzý yapamamýþtýk. Önümüzdeki tarihlerde bir araya geleceðiz. Kongrelerimizle ilgili takvimi de yakýnda ilan edeceðiz. Bu süreci de dava ve yol arkadaþlarýmýza halel getirmeden yürüteceðiz. Her kongre sürecini kadrolarýmýz arasýndaki bir bayrak yarýþý olarak görüyoruz. Yorulan arkadaþlarýmýz, yanlýþý olan arkadaþlarýmýz varsa onlarý dinlenmeye alacaðýz, yeni heyecanlý dinamik arkadaþlarýmýza kadrolarýmýzý güçlendirerek yolumuza devam edeceðiz.

 

14 Mayýs 2023 tarihinde yapýlan genel seçimin üzerinden 1 yýl geçti. TBMM bu 1 yýl içinde gece gündüz demeden çalýþtý ve milletimizin beklentilerini gerçekleþtiren yasalarý çýkardý. Kabine üyelerimizle ülkemizin refahý, güvenliði için ter döktük, döküyoruz. Farklý liderleri ülkemizde misafir ettik. Dýþ politikada yoðun bir haftayý geride býraktýk.

 

Gerek hayat pahalýlýðý, fahiþ fiyat, basýnda yer alan öðretmenlere yönelik þiddetle mücadelede yasal zeminin güçlendirilmesine hizmet duyuyoruz. Meclis tatile girmeden yasal düzenlemeleri çýkartmamýz gerekiyor. Yeni anayasa meselesinde Meclis Baþkanýmýzýn çalýþmalarýna destek vermemiz önemlidir. Türkiye'nin 64 yýllýk sivil anayasa hasretini dindirmek olacaktýr. Aceleye getirmeden çok da uzatmadan somut adýmlar atýlmasýnda fayda görüyoruz. Biz sonuna kadar yapýcý tutumumuzu koruyacaðýz.

 

Önceki hafta sayýn Özgür Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul ettikçe. Kendisiyle verimli bir görüþme gerçekleþtirdik. Türkiye'de siyasetin bir yumuþamaya ihtiyacý var ve biz bu konuda üzerimize düþeni yapýyoruz. Biz hiçbir zaman kutuplaþmanýn tarafý olmadýk. Hiçbir ayrým yapmadan 85 milyonun tamamýný kucakladýk. Milletimizin her bir ferdini ortak paydada bulaþtýrmak için mücadele verdik.

 

FETÖ'ye diyet borcunu ödemek için Yenikapý Ruhunu baltalamak isteyenler boþ durmuyor. Kuklayý da kuklacýyý da oyunu kimin yazdýðýný da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleþirse çirkinleþsinler biz o tuzaða düþmeyeceðiz. Biz kucaklayýcý ve kuþatýcý olacaðýz.

 

Partimizin kapýlarý ilkeleri, bizim ilkelerimizle örtüþen herkese açýktýr. Biz milletimizin, devletimizin çýkarlarý için kin tutarýz. Siyasette kin kavramýný asla kabul etmeyiz. Ýhanete varmayan her dostluk bizim için bakidir. Yeter ki samimiyet, hüsnü niyet olsun. Diðer her þey hal yoluna konulur. Siyasette yumuþama iklimini kara kýþa çevirmeye çalýþanlar olduðunu, Cumhur Ýttifaký'nda gedik açmak isteyenler olduðunu biliyoruz. Fitne ve nifak odaklarýna göz açtýrmayacaðýz. Cumhur Ýttifaký güçlenerek, saflarýný sýklaþtýrarak yoluna devam edecek.

 

Bunlara bugüne kadar boyun eðmedik, Allah'ýn izniyle bundan sonra da geri adým atmayacaðýz. Azimle, sabýrla yürüyeceðiz. Tayyip Erdoðan olarak tek baþýma kalsam da mazlumlarýn hakkýný savunmaya devam edeceðim."

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.