sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HER ÞEY BAHÇELÝ’NÝN SÖZLERÝYLE BAÞLADI! BAKAN YERLÝKAYA’DAN DARBE HEVESLÝLERÝNE HODRÝ MEYDAN

  •  15 Mayýs 2024 Çarþamba 11:30

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin "Birkaç emniyet müdürünün açýða alýnmasý ile geçiþtirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur Ýttifaký ve son tahlilde Türkiye’dir" sözleriyle baþlayan darbe tartýþmalarýna iliþkin bir açýklama da Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya’dan geldi. Bakan Yerlikaya, "Kimler FETÖ taktikleriyle Sayýn Cumhurbaþkanýmýza, hükümetimize ve siyasilerimize oyun kurmaya çalýþýyorsa oyunlarýný ve tuzaklarýný yerle bir edeceðiz" dedi.

Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabýndan dikkat çeken bir mesaj yayýnladý. Mesajýnda FETÖVARÝ oluþumlarýna izin vermeyeceklerinin altýný çizen Bakan Yerlikaya, oyun kuranlarýn oyunlarýný ve tuzaklarýný yerle bir edeceklerini söyledi.

 

Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, dünkü parti grubunda Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruþturma kapsamýnda açýða alýnan emniyet müdürleriyle ilgili "Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptýklarý görülmektedir. Akýbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmalarý itirazýmýzdýr. Sabrýmýzý taþýrmasýnlar. Birkaç emniyet müdürünün açýða alýnmasý ile geçiþtirilemeyecek bir komplo devrededir, hedef Cumhur Ýttifaký ve Türkiye'dir. 17-25 emniyet ve yargý ortaklý darbe giriþiminin tekrarýný planlayanlara boyun eðersek boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çýksýn, eyvallah edersek de kanýmýz kurusun" þeklinde bir çýkýþa imza attý. Bahçeli'nin bu sözlerinden sonra darbe tartýþmalarý baþladý.

 

Gece boyunca sosyal medyada devam eden tartýþmalarla ilgili dikkat çeken bir açýklama da Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya açýklamasýnda "Kimler, terör örgütleri ve onlarýn uzantýlarýyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayýn Cumhurbaþkanýmýza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli 'oyun kurmaya' çalýþýyorsa; onlarýn oyunlarýný da kurduklarý tuzaklarý da yerle bir edeceðiz" ifadelerine yer verdi.

 

“Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde dün olduðu gibi bugün de organize suç örgütlerine, þehir eþkýyalarýna, uluslararasý kartel haline gelmiþ zehir tacirlerine, uluslararasý örgütlenmiþ göçmen kaçakçýlarýna, yabancý istihbarat servisleriyle irtibatlý illegal yapýlara ve suç odaklarýna göz açtýrmadýk, açtýrmýyoruz ve açtýrmayacaðýz.

 

Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalýþýyorsa, kimler FETÖVARÝ gizli tanýk taktikleriyle kendi karanlýk düzenlerinin hakim olmasýný istiyorsa, onlarýn o düzenlerini de baþlarýna yýkýyoruz, yýkmaya da devam edeceðiz. Hangi kurum içinde Sayýn Cumhurbaþkanýmýza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapýlanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapýlarý tespit edip adalete teslim edeceðiz. Mülkiye Müfettiþlerinin ilgili raporu kýsa süre içinde tamamlanacak.

 

Atýlan her adýmý, telefon kayýtlarýný tek tek inceliyorlar. Hazýrlanan bu raporu en ince ayrýntýsýna kadar kamuoyu ile de paylaþacaðýz. Ve gereðini yapacaðýz. Aziz Milletimiz müsterih olsun; Nasýl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarýný da saklandýklarý her delikten bulup çýkartacaðýz."

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.