sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SAÐLIK ÇALIÞANLARI HASTANE BAHÇESÝNDE SPOR YAPTI

  •  14 Mayýs 2024 Salý 12:05

Mersin Þehir Hastanesi çalýþanlarý, hastane bahçesinde düzenlenen etkinlikte müzik eþliðinde egzersiz yaptý.

Saðlýk için Hareket Et Günü dolayýsýyla hastanenin idari binasýnýn bahçesinde bir araya gelen saðlýk çalýþanlarý, saðlýðýn önemine iliþkin çeþitli pankartlar taþýdý. Türkiye Kadýnlar Basketbol Süper Ligi takýmlarýndan ÇBK Mersin’in maskotu ’Çuko’nun da katýldýðý etkinlikte sporcular mini gösteri sundu. Gösterinin ardýndan saðlýk çalýþanlarý, ’Saðlýk için harekete geç’ sloganýyla gerçekleþtirilen etkinlikte spor eðitmeni Ýrem Çolak ve Giray Çelik ile beraber müzik eþliðinde çeþitli egzersizler yaptý.

 

Renkli görüntülerin oluþtuðu etkinliðin ardýndan konuþan Baþhekim Doç. Dr. Bahar Aydýnlý, Saðlýk için Hareket Et Günü’nü tüm saðlýk çalýþanlarýyla kutladýklarýný söyledi.

 

Saðlýkta hareketin önemli olduðunu vurgulayan Aydýnlý, "Bütün hastalarýmýza önce ’hareket edin saðlýðýnýzý geri kazanýn’ diyoruz. O zaman bizler de saðlýðýmýzý kaybetmeden önce saðlýklý hareket diyerek yola devam etmek istiyoruz. Kýsa bir ’es’ verdik yine çalýþanlarýmýzla birlikte güzel bir sportif aktivite yaptýk. Bundan sonra iþ alanýmýza dönerken de harekete devam ediyoruz merdivenleri kullanýyoruz, yürüyen merdivenleri deðil. Saðlýkta harekete devam" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.