sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILDIZ’DAN ÞEHÝT ANNESÝNE ’ANNELER GÜNÜ’ ZÝYARETÝ

  •  10 Mayýs 2024 Cuma 10:29

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, Þehit Astsubay Kýdemli Baþçavuþ Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut’u evinde ziyaret etti.

Baþkan Yýldýz, her yýl mayýs ayýnýn ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayýsýyla yaptýðý ziyarette, 2019 yýlýnda þehit düþen Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut’a çiçek takdim ederek, elini öpüp Anneler Günü’nü kutladý.

 

Þehit annesi Rabia Bulut da ziyaretinden dolayý Baþkan Yýldýz’a teþekkür ederek, "Oðlum 5 yýl önce þehit oldu. Ziyaretleriniz beni mutlu ediyor. Sizlerin sayesinde ayaktayým. Allah sizlerden razý olsun" dedi.

 

Anne Bulut ile sohbet eden Yýldýz, þehit aileleri ve gaziler için yeni bir hizmet binasý tahsis ettiklerini ifade etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Þehit Dul ve Yetimleri Derneði Mersin Þubesi’ne, Saðlýk Mahallesi’nde bulunan Adnan Kahveci Parký içerisindeki binayý tahsis ettiklerini belirten Yýldýz, "Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer ile bu binayý sizler için düzenleyeceðiz. Ardýndan da Türkiye Harp Malulü Gaziler Þehit Dul ve Yetimleri Derneði Mersin Þubesi’ne tahsisini yapacaðýz. Derneði 15 ya da 20 Haziran’da bu binaya taþýyacaðýz. Bundan sonra da hep beraberiz" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.