sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLNAR DEVLET HASTANESÝ’NDE 2 YENÝ HÝZMET

  •  8 Mayýs 2024 Çarþamba 15:58

Gülnar Devlet Hastanesi’nde mart ayý itibari ile Bilgisayarlý Tomografisi Cihazý ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniðinin hizmet vermeye baþladýðý bildirildi

2016 yýlýnda yeni binasýna taþýnan 40 nitelikli yataða sahip Gülnar Devlet Hastanesi, vatandaþlara sunulan saðlýk hizmetinin kalitesini arttýrma yönündeki çalýþmalarýna devam ediyor. Birkaç branþ dýþýnda personel ve hekim eksiði bulunmayan Gülnar Devlet Hastanesi’nde mart ayý itibari ile Bilgisayarlý Tomografisi Cihazý ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniði hizmet vermeye baþladý.

 

Hizmete giren yeni birimlerle ilgili açýklama yapan Baþhekim Uzm. Dr. Hasan Þahin, yeni hizmete alýnan BT Cihazý ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniði ile birlikte sevklerde yüzde 30’lar civarýnda bir azalma olduðunu söyledi. Þahin, "Bir firma tarafýndan hastanemize hibe edilen Bilgisayarlý Tomografi Cihazý ile taný koyma noktasýnda büyük bir avantaja sahip olduk. Bu da hastanemizden baþka saðlýk tesislerine sevklerimizde kayda deðer bir azalmayý saðladý. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz ise Gülnar Kaymakamlýðýmýz tarafýndan finanse edilmiþ olup, haftanýn 5 günü vatandaþlarýmýza hizmet vermektedir. Þu ana kadar 758 vatandaþýmýz bu hizmetten faydalanmýþtýr. Bu iki birimin hastanemize kazandýrýlmasýnda emeði geçen ve ayrýca bu hizmetlerin sunulmasý noktasýnda personel desteði saðlayan bakanlýðýmýza ve Ýl Saðlýk Müdürlüðümüze, vatandaþlarýmýz ve hastanemiz adýna teþekkürlerimi sunarým” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.