sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ÜNÝVERSÝTE ÖÐRENCÝLERÝNÝ UNUTMADI

  •  7 Mayýs 2024 Salý 16:14

Mersin ve Adana arasýnda faaliyet gösteren tren seferlerinin 22 Nisan itibariyle 2 yýl süreyle durdurulmasý kararý üzerine harekete geçen Mersin Büyükþehir Belediyesi, aldýðý tedbirlerle vatandaþlarýn maðduriyet yaþamasýnýn önüne geçiyor.

Mersin ve Adana arasýnda faaliyet gösteren tren seferlerinin 22 Nisan itibariyle 2 yýl süreyle durdurulmasý kararý üzerine harekete geçen Mersin Büyükþehir Belediyesi vatandaþlarýn maðduriyetini minimum düzeye indirebilmek adýna çalýþmalarýný sürdürüyor. Belediye Baþkaný Vahap Seçer’in Mersin’de yaþayan ve Mersin’e gelen herkesin mutlu olabilmesi anlayýþý ile çalýþmalarýný sürdüren ekipler, TCDD tarafýndan Mersin-Adana tren seferlerinin 2 yýl süre ile durdurulmasýnýn ardýndan aldýðý tedbirleri sürdürüyor. Bu kapsamda yeni hatlar açýp, mevcut hatlarda sefer sayýlarýný artýran Ulaþým Dairesi Baþkanlýðý, Çað Üniversitesi önüne de yeni duraklar açarak hem öðrencilerin olasý maðduriyetini giderdi hem de Mersin-Adana arasýnda seyahat eden yolcularýn bu durak üzerinden aktarma yapmasýna olanak saðladý.

Bu kapsamda Büyükþehir Belediyesi, Mersin - Yenice arasýnda faaliyet gösteren 141 numaralý, Tarsus- Yenice arasýnda faaliyet gösteren 264 numaralý hatlarýn sefer sayýlarýný artýrdý. Özellikle Tarsus ve Çað Üniversitelerinde okuyan öðrencilerin eðitim hayatýnýn sekteye uðramamasý ve maðduriyet yaþamamasý adýna harekete geçen Büyükþehir, Belediyesi Tarsus ile Çað Üniversitesi arasýnda 263 numaralý hattý 22 Nisan’da hizmete açtý. Yapýlan düzenlemelere ek olarak ise belediye, okulun çevre yoluna yakýn olmasý sebebiyle öðrencilerin okul çýkýþ saatlerinde güvenle bekleyebilecekleri yeni bir duraðý hizmete açtý. Çað Üniversitesi Kampüsünün hemen önünde yer alan ‘Çað Üniversitesi Duraðý’ sayesinde yolda bekleme derdi son bulan öðrenciler, daha güvenli ve emniyetli olan bu hizmetten oldukça memnun kaldýlar.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.