sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

  •  29 Nisan 2024 Pazartesi 09:15

Toroslar Belediyesi Bocce Takýmý, 23-28 Nisan tarihleri arasýnda Antalya’nýn Kemer ilçesinde yapýlan Büyük Erkekler ve Kadýnlar Bocce Petank Türkiye Þampiyonasýnda, erkeklerde þampiyon, kadýnlarda ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

328 erkek,168 kadýn sporcunun katýldýðý müsabakalar sonucu ilk 4 dereceye giren sporcular, milli takým seçmelerine girmeye hak kazandý.

Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, dereceye giren sporcular Yusuf Ekinci, Mesut Duruk, Rýdvan Kýrmýzýçolak, Emircan Duruk ve Gülçin Esen ile antrenör Niyazi Kutlay’ý tebrik ederek, baþarýlarýnýn devamýný diledi. Yýldýz; “Sporcularýmýz, bizlere büyük gurur yaþattý. Onlara verdiðimiz deðerin önemini baþarýlarýyla ispatlýyorlar. Belediyemizin bu baþarýlarýyla kentimizde bocce sporunun farkýndalýðýnýn arttýðýný da görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Toroslar Belediyesi ve milli takým antrenörü Niyazi Kutlay da elde edilen þampiyonluðu Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz’a hediye ettiklerini söyleyerek, desteklerinden dolayý teþekkür etti.

Toroslar Belediyesinin milli takým sporcusu Mehmet Can Yakýn ise 7-11 Mayýs 2024 tarihleri arasýnda Fransa’nýn Saint-Vulbas þehrinde yapýlacak olan Bocce Volo Dünya Þampiyonasýnda Türkiye ve Toroslar Belediyesini temsil edecek.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.