sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SARIYILDIZ: "HAKÝKATÝN PEÞÝNDE KOÞAN GAZETECÝLERÝN YANINDA OLACAÐIZ"

  •  19 Nisan 2024 Cuma 12:14

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin ziyaretinde yaptýðý konuþmada, demokratik yönetimlerde basýnýn gücü ve etkisinin önemine dikkat çekerek, sadece hakikati, doðrularý ve gerçeði halka ulaþtýrmaya çalýþan basýn mensuplarýnýn daima yanýnda olacaklarýný söyledi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baþkaný Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz’a hayýrlý olsun ziyareti gerçekleþtirdi. MGC Baþkaný Kaya Tepe, yeni dönemde seçilerek göreve gelen belediye baþkanýný tebrik etti, kent ve vatandaþlar için hayata geçecek hizmet ve projelerde baþarýlar diledi.

“Halka sadece hakikatlerin ulaþmasý için basýnla diyalog içerisinde olacaðýz”

Akdeniz Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz da ziyaretleri nedeniyle MGC yönetimine teþekkür etti, cemiyet nezdinde basýn mensuplarýna baþarýlar diledi. Sarýyýldýz, “Demokrasilerde medya; yasama, yürütme ve yargý erklerinden sonra 4’üncü bir erk, bir güç durumundadýr. Bugün medya, her alanda toplumun sesi ve vicdaný olmak zorundadýr. Gerçekten toplumun hakikate ulaþma hakkýnýn, basýn emekçileri vesilesiyle saðlanabileceðini düþünüyoruz. Geçmiþten bugüne basýnýn önündeki engellerin kalkmasý, basýnýn sadece topluma hakikati ulaþtýrmak için mücadele etmesi gerektiðine inandýk. Bugün de belediye olarak halkýmýzýn gerçeklere ve doðrulara ulaþmasý için gerek kendi basýn birimimiz, gerekse cemiyet mensubu basýn emekçisi arkadaþlarýmýzla sürekli bir diyalog ve istiþare içinde olacaðýz. Yeter ki toplumun vicdaný olalým ve toplumun doðru bilgiye ulaþmasýný saðlayalým” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.