sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TELEFON DOLANDIRICILARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

  •  9 Nisan 2024 Salý 14:04

Mersin’de telefonda kendilerini güvenlik görevlisi olarak tanýtýp bir vatandaþýn 392 bin lira parasýný dolandýrmaya çalýþan 2 þüpheli, jandarma ekiplerince suçüstü yakaladý.

Ýl Jandarma Komutanlýðýndan yapýlan açýklamaya göre, Jandarma Suç Araþtýrma Timleri (JASAT), telefonda kendisini güvenlik görevlisi olarak tanýtan ve bu yolla vatandaþlarý dolandýrarak haksýz kazanç elde eden 2 kiþiyi tespit etti. Þüphelileri ve kullandýklarý aracý takibe alan jandarma ekipleri, þahýslar bir vatandaþý dolandýrmaya çalýþtýðý esnada operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 dolandýrýcý bir vatandaþtan 132 bin TL nakit, 4 çeyrek altýn ve bir gram altýn aldýklarý esnada suçüstü yakalandý.

Þüphelilerin ayrýca ayný vatandaþtan havale yoluyla 260 bin TL daha aldýðý tespit edildi. Dolandýrýcýlýk maðduruna 132 bin TL, 4 çeyrek altýn ve bir gram altýný teslim edildi. Banka yoluyla gönderdiði 260 bin TL’nin iadesi için de gerekli iþlemler baþlatýldý.

Jandarmadaki iþlemlerinin ardýndan adli makamlara sevk edilen zanlýlardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, diðeri ise tutuksuz yargýlanmak üzere adli kontrol þartýyla serbest býrakýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.