sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOUR OF MERSÝN ULUSLARARASI BÝSÝKLET TURU’NUN ÝKÝNCÝ ETABI TAMAMLANDI

  •  6 Nisan 2024 Cumartesi 09:37

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan bu yýl 6’ncýsý düzenlenen Tour of Mersin Uluslararasý Bisiklet Turu’nun ikinci etabý tamamlandý. Gülnar ilçesindeki Hükümet Konaðý önünden start alan ikinci etap, Mezitli ilçesindeki Soli Pompeipolis Antik Kenti önünde son buldu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen Tour of Mersin Uluslararasý Bisiklet Turu’nun ikinci etabý, heyecanlý anlara sahne oldu. Ýlk gün Anamur ilçesine baðlý Anemurium Antik Kenti’nde start alan Tour of Mersin, ikinci etap olarak belirlenen Gülnar Hükümet Konaðý önünden start alarak Mezitli Soli Pompeipolis Antik Kenti önüne kadar devam etti. Ýlk gün antik kent önünde baþlayan mücadelenin ikinci etabý antik kent önünde sona erdi.

Ýkinci etabýn startýnýn verilmesinin ardýndan açýklama yapa Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, "Sporcular yaklaþýk 154 kilometrelik en uzun etabý koþacaklar. 30 ülkeden 25 takým ve 171 sporcu var" dedi.

Organizasyonun pandemi nedeniyle en son 2019 yýlýnda yapýldýðýna dikkat çeken Tok, "O zaman katýlým 71 kiþiydi. Þu anda 171 kiþi. Demek ki artýk Mersin turnuvalarý önemseniyor. Bundan sonra turnuvalarý daha da iyi hale getirmeye çalýþýyoruz. Sporcular, ilk etabýn ardýndan aldýðýmýz geri dönüþlerde organizasyonu çok beðendiklerini söylediler. Bu da bizim memnun eden bir konu. Bundan sonra daha iyisini yapacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.