sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YAN YATMAYA BAÞLAYAN BÝNA MÜHÜRLENDÝ

  •  26 Mart 2024 Salý 09:26

Mersin’in Erdemli ilçesinde yeni yapýlan ve yan yatmaya baþlayan 4 katlý bina, belediye ekipleri tarafýndan mühürlendi. Erdemli Belediye Baþkan Yardýmcýsý Rüþtü Çýnar, kontrolsüz bir þekilde çalýþmanýn sonucu binanýn yan yattýðýný söyledi.

Olay, ilçeye baðlý Akdeniz Mahallesi Muhammet Çavuþ Sokak’taki bir inþaat sahasýnda meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, inþaat alanýnda yapýmý tamamlanan 4 katlý bina yan yatmaya baþladý. Durumun önceki gün fark edilmesi üzerine iþ makinesi ile yan taraf kazýldý. Ertesi günü bina bu kez diðer tarafa doðru yan yatmaya baþladý. Bu kez de diðer taraf iþ makinesi ile kazýldý. Tamamen yan yatma tehlikesi bulunan 4 katlý blok ile ilgili bugün Erdemli Belediyesi ekipleri bölgeye giderek inceleme yaptý. Ekiplerin incelemesinden sonra temelin izinsiz olarak kazýlmasýndan kaynaklý yan yatmanýn meydana geldiði belirtilerek, bina mühürlendi.

Alaný inceleyen Belediye Baþkan Yardýmcýsý Rüþtü Çýnar yaptýðý açýklamada, "Verilen imar durumuna göre ilgili ruhsata tabi belgeler istenmiþtir. Bu zemin etüdünden baþlar. Zemin artý 4 kattýr. Yapý denetimi ve þantiye þefi mevcut. Kontrolsüz bir þekilde çalýþmanýn sonucu binanýn yan yattýðý görülmekte olup, þantiye þefi veya yapý denetiminin bilgisinin olmadýðýný, çünkü pazar günü bu kazýnýn yapýlýp hemen durdurulduðunu anladýk. Bizde hemen pazartesi mühürledik" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.