sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN OLÝMPÝK YETENEKLER SPOR KULÜBÜ, SÜPER LÝG’E YÜKSELDÝ

  •  25 Mart 2024 Pazartesi 09:13

Ampute Futbol 1. Lig’de mücadele eden Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü, 13. hafta mücadelesinde Adana Ampute Spor Kulübü’nü 9-4’lük skorla maðlup etti ve Süper Lig’e yükseldi.

Toroslar Suni Çim Sahada Adana Ampute Spor Kulübü ile evinde karþýlaþan Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü, rakibini 9-4 maðlup etti. Bu skorla birlikte bitime 1 maç kala Süper Lig’e çýkmayý garantileyen Olimpik Yetenekler Spor Kulübü 28 puan ile ligdeki liderliðini sürdürdü.

Maçýn ardýnda temsili kupa töreni gerçekleþtirilirken, Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü futbolcu, yönetim ve teknik heyeti Süper Lig’e yükselme kupasý ve madalyalarýný Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Baþkaný Alpaslan Erkoç’tan aldý.

Alpaslan Erkoç: "A Milli Futbol Takýmýmýz Almanya’da, biz de Fransa’da Avrupa Þampiyonu olacaðýz"

Mersin’de bulunmaktan mutluluk duyduðunu belirten Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Baþkaný Alpaslan Erkoç, Olimpik Yetenekler Spor Kulübü’nün bir üst lige yükselmesi ve Mersin ilini önümüzdeki sezon Süper Lig’de temsil edecek olmasý nedeniyle tebrik ederek, baþarýlar diledi.

Ligin gelecek hafta tamamlanacaðýný hatýrlatan Erkoç, "Önümüzdeki pazar günü ligi bitirmiþ oluyoruz. Sonra doludizgin bir biçimde biliyorsunuz malum son dünya þampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takýmýmýzýn Fransa’da düzenlenecek Avrupa Þampiyonasý için kamplara gideceðiz. En büyük hedefimiz iki aylýk kamp sürecini en güzel þekilde sürdürerek Türkiye Futbol Milli Takýmýmýz Almanya’da, biz de Fransa’da Avrupa Þampiyonu olacaðýz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.