sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ESKÝ MÝLLÝ FUTBOLCU ERSEN MARTÝN SON YOLCULUÐUNA UÐURLANDI

  •  22 Mart 2024 Cuma 09:32

Cenaze törenine spor dünyasýndan birçok isim katýlým gösterdi.

Geçirdiði kalp krizi nedeniyle 2020 yýlýnda Aort damarý yýrtýlan Ersen Martin, uzun bir süre yoðun bakýmda tedavi gördükten sonra 10 Mart Pazar günü entübe edildi. Rahatsýzlýðý devam 44 yaþýndaki eski milli futbolcu, 19 Mart Salý günü hayatýný kaybetti. Spor camiasýný ve sevenlerini yasa boðan vefat haberinin ardýndan Martin’in cenazesi Bornova Yeþilova Mahallesindeki Halife Ömer Camisi’nde ikindi vakti kýlýnan cenaze namazýnýn ardýndan son yolculuðuna uðurlandý. Cenazeye Martin’in ailesi ve akrabalarýnýn yaný sýra Feyyaz Uçar, Servet Çetin, Hüseyin Eroðlu, Erkan Sözeri, Rýza Çalýmbay, Tamer Tuna ve Martin’in arkadaþlarý katýldý.

Ersen Martin’in cenazesi Iþýkkent Mezarlýðýna defnedildi.

Rýza Çalýmbay: “Güzel günler yaþadýk”

"Yýllardýr benim öðrencim oldu" diyen teknik direktör Rýza Çalýmbay, “Gerçekten çok güzel günler yaþadýk. Her þeyden önce karakterli ve kiþilikli bir arkadaþýmdý. Kaybettiðimiz için gerçekten çok üzüldük. Baþarýlý günler yaþadýðýmýz dönemlerde baþý çeken bir oyuncuydu. Çok da bir þey diyemiyorum çünkü bu süreçte çok sýkýntý yaþadý. Hemen hemen herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Çok büyük deðeri ve çok büyük bir karakteri kaybettik. Çok üzgünüz” dedi.

Servet Çetin: “Genç yaþta olunca çok üzülüyoruz”

Ýki sene takým ve oda arkadaþlýðý yaptýðýný dile getiren teknik direktör Servet Çetin ise, “Futbol camiasýnýn ender sevilen isimlerinden birisidir. Komik, neþeli ve sürekli pozitif olan bir arkadaþýmýzdý. Çok üzgünüz, mekaný cennet olsun. Ölüm hepimizin baþýna gelecek ama genç yaþta olunca daha fazla üzülüyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.